X

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji uporabe trgovine lepaafna.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) ter na podlagi priporočil GZS.

S spletno trgovino lepaafna.si upravlja podjetje Lepa afna s.p.

Priporočamo vam, da pred uporabo spletne trgovine dobro preberete Splošne Pogoje poslovanja, saj se z nakupom izdelkov ali s prijavo na spletne novice zavezujete, da se z njimi v celoti strinjate. Pridržujemo si pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez vnaprejšnje najave.

DOSTAVA

Čas dostave je v 4 delovnih dneh. Vaš paket bo odposlan z DPD Slovenija. Kurir vas bo preko SMS in/ali klica obvestil, da ima za vas paket in se dogovoril za uro prevzema.

NAČINI PLAČEVANJA

Poštnina je vključena v ceno. Kurirju plačate po povzetju z gotovino. Račun vam pošljemo naknadno. 

CENE

Vse cene so v EUR in že vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do kakršnekoli spremembe cen (primer akcij in posebnih ugodnosti). Veljajo cene, ki jih potrdite pri naročilu v spletni trgovini. 

VRAČILO

Pred odposlanim paketom lahko svojo pošiljko kadarkoli prekličete preko info@lepaafna.si. Vse izdelke na strani je možno vrniti v 14 dneh brez pojasnil.  V primeru, da želite svoj izdelke vrniti nam pišite na info@lepaafna.si. 

ZBIRANJE PODATKOV

Vsi podatki, ki jih poberemo ob naročilu so namenjeni izključno dostavnim namenom. Podatkov ne shranjujemo in z njimi ne opravljamo v nobene druge namene kot zgolj za potrebe dostave vašega naročila.


 
 

Dnevni utrinki z Instagrama

LEPA AFNA
LEPA AFNA - Lepotna vlogerka
info@lepaafna.si
O MENI     YOUTUBE     DOGODKI     TRGOVINA     KONTAKT    
© Lepa Afna. Vse pravice pridržane.